ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ - ΙΟΣ  
Αρχική Τοποθεσία Δωμάτια Κρατήσεις Επικοινωνία
ΙΟΣ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ
Λίγα λόγια για την Ίο | Χώρα - Ίος | Η Ιστορία της Ίου | Πύργος - Παλαιόκαστρο - Ψάθη | Κλήμα - Κάλαμος - Μαγγανάρι

Λίγα λόγια για την Ίο

 

Η Ίος βρίσκεται στο νοτιοανατολικό Αιγαίο και είναι ένας από τους πιο δημοφιλής προορισμούς των Κυκλάδων.

 

Η επιφάνεια της εκτιμάται στα 107,8 τετραγωνικά χιλιόμετρα. Διαθέτει 87χλμ. ακτογραμμής τα 32 από τα οποία είναι αμμουδιές και βρίσκεται ανάμεσα στη Νάξο, τη Σίκινο και τη Θήρα. Οι σημαντικότεροι όρμοι του νησιού είναι ο Γιαλός, ο Μυλοπότας και το Μαγγανάρι.

 

Η Ίος απέχει 111 ν.μ. από το λιμάνι του Πειραιά, 72 ν.μ. από το Ηράκλειο και 55 ν.μ. από το λιμάνι της Ερμούπολης, της διοικητικής έδρας του νομού Κυκλάδων.

 

Λίγα ελληνικά νησιά καταφέρνουν να συνδυάσουν την κοσμοπολίτικη ζωή δίχως να χάσουν τον παραδοσιακό χαρακτήρα τους. Η Ίος περηφανεύεται πως μπορεί!

 

Κάθε νύχτα στην Ίο είναι και μια διαφορετική πρόκληση αποτελώντας μαγνήτη για τους νέους τουρίστες από ολόκληρο τον κόσμο που καταφθάνουν για να ζήσουν το ξέφρενο ελληνικό καλοκαίρι.

 

Τι φαντάζεστε όταν σκέφτεστε την Ίο; Κατάλευκα σαν χιόνι σπίτια ,μπλε εκκλησιές, γραφικά σοκάκια και ατελείωτες δαντελωτές παραλίες με κρυστάλλινα νερά. Εδώ η φυσική ομορφιά περισσεύει και αν θέλετε να επισκεφτείτε ένα νησί όπου έχετε τη δυνατότητα να ανακατευτείτε μέσα στα πολύβουα δρομάκια με τον κόσμο, να πιείτε , να χορέψετε μέχρι τελικής πτώσεως και μετά να αποσυρθείτε στο δωμάτιο σας δίπλα στην θάλασσα, να κοιμηθείτε ακούγοντας το κύμα, να ξυπνήσετε το πρωί και να απολαύσετε τον καφέ σας σε μια παραλία που λες και φτιάχτηκε για σας μόνο. Τότε καλωσήλθατε στην Ψάθη!

 

Οι κακές γλώσσες λένε.. ότι το νησί είναι κρησφύγετο της ακολασίας για τους νέους είκοσι plus ! όμως όσοι το έχουν επισκεφτεί μιλούν μόνο για ένα παράδεισο που υπόσχεται να εκπληρώσει αυτό που έχετε στο μυαλό σας για τις ιδανικές διακοπές έτσι όπως εσείς το έχετε φανταστεί.


                 
Ενοικιαζόμενα δωμάτια στην Ιο | Διαμονή ψάθη - Ιος | Ενοικιαζόμενα δωμάτια ψαθη - Ιος | Επικοινωνία και κρατήσεις   sitemap